Hikmet Kiler Fen Lisesi

Vizyon: Hikmet Kiler Fen Lisesi olarak vizyonumuz, evrensel değerler ışığında bilim,teknoloji birikiminden yararlanarak ülkenin geleceği için matematik ve fen bilimleri alanlarında gereksinim duyulan üstün nitelikli bilim adamlarının yetiştirilmesine kaynaklık etmeyi,yeni teknolojileri kullanabilen, yeni bilgiler üretebilen ve projeler hazırlayabilen bireyler yetiştirmeyi ve bireyleri toplumun hizmetine sunmayı görev edinmiştir.

Misyon: Hikmet Kiler Fen Lisesi olarak misyonumuz, ulus ve uluslararası ortamlarda mensubu olmaktan övünç duyulan, vereceği eğitim-öğretim ve yetiştireceği bilim adamları ile ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmasına katkıda bulunacak Fen Lisesi olmaktır.

Başarılar: Okulumuz bulunduğu bölgenin önde gelen fen liselerinden biridir.

Isınma: Kalorifer-Doğal Gaz
Sportif Etkinlikler: MASA TENİSİ, BASKETBOL, FUTBOL, BADMİNTON
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hkfl.meb.k12.tr

Adres - BEŞ MİNARE MAH. AHMET EREN BULVARI NO211 65/A PK13000 MERKEZ/BİTLİS Bitlis Devlet Hastanesi Yanı

Yerleşim Yeri - BEŞMİNARE MAH. DEVLET HASTANESİ YANI

Ulaşım ŞEHİRİÇİ ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ