PANSİYONUMUZ

01.01.1970 8287

Pansiyonumuz 08/08/2008 yılında hizmete girmiştir. Tek binadan müteşekkil pansiyonumuzun sağ bloku kız; sol bloku erkek bölümü olarak kullanılmaktadır. Pansiyonumuz 4 katlı olup 180 erkek,120 kız olmak üzere 300 öğrenci kapasitelidir.

Pansiyonumuzda yemekhane ortak kullanım alanıdır, her katta giriş kısımlarında oturma salonları bulunmaktadır. Ayrıca her katta ütü odası bulunmaktadır. Öğrencilerin elbiselerini yıkayabilecekleri çamaşırhane, eşyalarını koyabilecekleri valiz odaları bulunmaktadır. Engelli öğrencilerimiz için özel yapılmış odalar bulunmaktadır. Hastalanan öğrencilerimiz için revir ve sağlık hizmetleri odası mevcuttur. Her bölümde öğrencilermizin etüt saatleri dışında ders çalışabilecekleri çalışma odaları mevcuttur.Ayrıca her odada çalışma masaları bulunmaktadır.Pansiyon girişinde yapılan ayakkabılıklar sayesinde öğrenciler bina içinde terliklerle gezmektedirler. Koridor ortalarında bulunan sebiller öğrencilerin lavabolara gitmeden su ihtiyaçlarını rahatça karşılamalarını sağlamaktadır.

Hikmet Kiler Fen Lisesi Pansiyonu, çağımızın ihtiyaçlarına tam anlamıyla karşılık veren modern bir pansiyondur. Öğrencilerimiz pansiyonumuzda ev rahatlığında öğrenimlerini devam ettirmektedirler. Her türlü modern cihazlarlar ile techiz edilmiş pansiyonumuz, öğrencilerimizin başarılarına büyük katkılar sağlayacaktır.Hikmet Kiler Fen lisesi pansiyonunda aradığınızdan daha fazlasını bulacaksınız...

 

28-11-202007-11-202007-11-2020